Δείτε τί δουλειά κάνει ένας μικρός κορυφολόγος γάλακτος – Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και Διαχωριστές Κρέμας – Βήμα βήμα λύστε τώρα όλες τις απορίες σας
Τί δουλειά κάνει ένας μικρός κορυφολόγος γάλακτος? Ο Κορυφολόγος – Διαχωριστής Κρέμας γάλακτος, είναι, απλά, απαραίτητος!
Ο Κορυφολόγος Γάλακτος, ή Διαχωριστής Κρέμας, ή Αποκορυφωτής, (cream separator), είναι ένα μηχάνημα, απαραίτητο, για όποιον θέλει να ασχοληθεί, με την επεξεργασία, και την παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων.
Ο Κορυφολόγος Γάλακτος αποκορυφώνει – διαχωρίζει το γάλα σε α) κρέμα γάλακτος και σε, β) άπαχο γάλα.
Αυτός ο διαχωρισμός, του γάλακτος, εμάς μάς επιτρέπει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.
Έτσι, λοιπόν, 1) εμείς μπορούμε να αξιοποιήσουμε – να πουλήσουμε την παραγόμενη κρέμα, 2) εμείς μπορούμε να συσκευάσουμε το άπαχο γάλα ή, 3) εμείς μπορούμε να παρασκευάσουμε γαλακτοκομικά προϊόντα, με μειωμένα λιπαρά.
Ή, επίσης, εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τυποποιημένο γάλα για να τυροκομήσουμε.
Αλλά, επιπλέον, εμείς μπορούμε να κάνουμε και πολλά άλλα πράγματα.
Δείτε το βίντεο: Αγορά μικρού κορυφολόγου γάλακτος ? Τί θα πρέπει οπωσδήποτε να ξέρω!
Τί δουλειά κάνει ένας μικρός κορυφολόγος γάλακτος?
Η λειτουργία του κορυφολόγου γάλακτος στηρίζεται στην αρχή ότι,
τα συστατικά στο γάλα, τα οποία έχουν διαφορετικό ειδικό βάρος, μπορούν να διαχωριστούν, εάν υποβληθούν σε περιστροφική κίνηση, σε φυγοκέντρηση.
Δηλαδή, η εφαρμογή της φυγοκέντρου δύναμης θα διαχωρίσει, εκείνα τα συστατικά, του γάλακτος, τα οποία έχουν διαφορετικό ειδικό βάρος.
Ο κορυφολόγος γάλακτος, λοιπόν, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά, ένας φυγοκεντρικός διαχωριστής.
Το λίπος βρίσκεται στο γάλα με την μορφή των λιποσφαιρίων.
Τα λιποσφαίρια, του γάλακτος, έχουν ειδικό βάρος, περίπου, 0.92 gr/cm3, και είναι τα ελαφρύτερα, από, τα άλλα συστατικά του γάλακτος, (νερό, καζεΐνες, οροπρωτεΐνες, λακτόζη, μέταλλα).
Συνεπώς, υπό την επίδραση φυγόκεντρου δύναμης τα λιποσφαίρια, του γάλακτος, (δηλαδή, το λίπος του γάλακτος), θα διαχωριστούν από το υπόλοιπο γάλα.
[Το γάλα από το οποίο έχουν αφαιρεθεί όλα τα λιποσφαίρια, του γάλακτος, ονομάζεται πλάσμα γάλακτος. Ο όρος πλάσμα γάλακτος είναι σχεδόν ισοδύναμος με τον όρο άπαχο γάλα].
Με ποιό τρόπο γίνεται η αποκορύφωση του γάλακτος?
Αρχικά, το γάλα εισέρχεται στο τύμπανο του κορυφολόγου.
Στη συνέχεια, αυτό, το γάλα, προωθείται στον χώρο ανάμεσα στους δίσκους, του τυμπάνου, οι οποίοι περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα.
Τα λιποσφαίρια του γάλακτος, (ως ελαφρύτερα), θα κινηθούν πάνω στην επιφάνεια των δίσκων, ανοδικά, προς το εσωτερικό, προς τον άξονα του τυμπάνου.
Ενώ τα βαρύτερα συστατικά του γάλακτος θα κινηθούν καθοδικά, πάνω στην επιφάνεια των δίσκων, προς την περιφέρεια, του τυμπάνου.
Τελικά, το λίπος, (δηλαδή , η κρέμα), και το άπαχο γάλα θα εξέλθουν από δύο διαφορετικούς εξόδους.
Δείτε: Αποκορυφωτής γάλακτος – Με ποιό τρόπο λειτουργεί ένας κορυφολόγος γάλακτος?
Αγορά Μικρός Κορυφολόγος Γάλακτος αλλά και Τιμή Μικρός Κορυφολόγος Γάλακτος
Ποιόν μικρό κορυφολόγο γάλακτος εγώ θα πρέπει να αγοράσω?
Από πού να προμηθευτώ τον μικρό μου κορυφολόγο γάλακτος?
Σίγουρα ο καθένας, από εμάς θέτει διαφορετικά κριτήρια για να κάνει την επιλογή του.
Δείτε: Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και Διαχωριστές Κρέμας – Από πού να τους αγοράσω?
Εμείς, διαθέτουμε μικρούς κορυφολόγους γάλακτος σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές.
Επιπλέον, φέρνουμε την παραγγελία, ακριβώς στην πόρτα σας.
Σας καλούμε να συγκρίνετε τις τιμές μας με οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή.
Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η αξιοπιστία μας, προβάλλεται και αξιολογείται καθημερινά, από εσάς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επιλέξτε και παραγγείλτε τον Κορυφολόγο Γάλακτος, τον οποίο, εσείς επιθυμείτε.
Δείτε ΕΔΩ τους κορυφολόγους γάλακτος, τους οποίους, εμείς διαθέτουμε.
Για οποιαδήποτε πληροφορία
Καλέστε μας +30 / 6977369718
+357 / 99042377
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Facebook Comments