Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος – Διαχωριστές Κρέμας – 6 σημαντικοί λόγοι για να τους επιλέξω

πρωτοσέλιδο - Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος - Διαχωριστές Κρέμας – 6 σημαντικοί λόγοι για να τους επιλέξω

Δείτε ποια είναι τα 6 σημεία στα οποία πλεονεκτούν οι Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και οι Διαχωριστές Κρέμας

Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και Διαχωριστές Κρέμας γάλακτος – Μήπως είναι απαραίτητοι?
Κορυφολόγος γάλακτος. Ένα απαραίτητο μηχάνημα για την παρασκευή και την επεξεργασία του γάλακτος. Στο παρελθόν, οι χειροκίνητοι κορυφολόγοι αποτελούσαν μοναδική επιλογή.

Ο Κορυφολόγος Γάλακτος ή Διαχωριστής Κρέμας ή Αποκορυφωτής, (cream separator), είναι ένα μηχάνημα, απαραίτητο, για όποιον θέλει να ασχοληθεί με την επεξεργασία και την παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ας δούμε το γιατί.

Με τον Κορυφολόγο Γάλακτος μπορούμε να τυποποιήσουμε το γάλα μας.

Αυτό θα μας βοηθήσει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας.

Δείτε: 7 πράγματα πού πρέπει οπωσδήποτε να ξέρω για την τυποποίηση του γάλακτος

Επίσης, με την βοήθεια του μηχανήματος αυτού, μπορούμε να πάρουμε κρέμα γάλακτος, η οποία χρησιμοποιείται, ποικιλοτρόπως στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική.

Δείτε: Κρέμα γάλακτος – Αλήθεια, τι ξέρω για αυτήν?

Ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την κρέμα για να φτιάξουμε βούτυρο.

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό.

Ο Κορυφολόγος Διαχωριστής Κρέμας γάλακτος μπορεί να μας δώσει και άπαχο γάλα.

Δηλαδή, γάλα με περιεκτικότητα μικρότερη από 0.05% σε λιπαρά.

Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και Διαχωριστές Κρέμας Γάλακτος – Τί δουλειά κάνουν?
Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος - Διαχωριστές Κρέμας – 6 σημαντικοί λόγοι για να τους επιλέξω
Η είσοδος του γάλακτος γίνεται, εδώ, από το επάνω μέρος, μέσω της βαρύτητας. Έξοδος γάλακτος.  Δεξιά: Άπαχο γάλα. Αριστερά: Κρέμα γάλακτος.

Ας δούμε τι κάνει ο Κορυφολόγος – Διαχωριστής Κρέμας γάλακτος.

Μη ομογενοποιημένο γάλα εισέρχεται στον Κορυφολόγο.

Με βάση την Αρχή της Φυγοκέντρησης και με την βοήθεια των περιστρεφόμενων τυμπάνων (δίσκων), το μη ομογενοποιημένο γάλα διαχωρίζεται:

α) σε κρέμα γάλακτος και

β) σε άπαχο γάλα.

Από μία έξοδο εξέρχεται η κρέμα και από την άλλη έξοδο εξέρχεται το άπαχο γάλα.

Δείτε: Κορυφολόγος γάλακτος – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

Γιατί πλεονεκτούν οι Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και Διαχωριστές Κρέμας Γάλακτος ?
Μικρό μέγεθος, μικρό βάρος

Οι μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος έχουν μικρό μέγεθος.

Άρα, μπορώ να τους χρησιμοποιήσω, όπου δεν υπάρχει διαθεσιμότητα χώρου, όπως π.χ., στην κουζίνα μου.

Γενικά, ο κορυφολόγος γάλακτος είναι ένα, μάλλον, απλό μηχάνημα. Στην ουσία, οι περιστρεφόμενοι δίσκοι, κάνουν όλη την δουλειά. Οι δίσκοι αυτοί, αποσπώνται καθαρίζονται και στην συνέχεια επανατοποθετούνται στην αρχική τους θέση.

Συνήθως, οι μεγαλύτεροι και ακριβότεροι από αυτούς έχουν διαστάσεις, όχι μεγαλύτερες από 85Χ45Χ40 εκατοστά και δεν ζυγίζουν περισσότερο από 30 κιλά.

Οι συνήθεις μικροί οικονομικοί Κορυφολόγοι Γάλακτος έχουν βάρος 5 με 6 κιλά και διαστάσεις, περίπου, 55Χ40Χ40 εκατοστά.

Άρα μπορώ εύκολα να τους μεταφέρω από την φάρμα, στο σπίτι, στο εξοχικό ή οπουδήποτε αλλού.

Αγορά Μικρός Κορυφολόγος Γάλακτος – Είναι οικονομικοί!

Οι μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος έχουν τιμές πού ξεκινούν από 175 ευρώ.

Άρα, μπορώ, [όποιος μπορεί εν πάσει περιπτώση], να βρώ τα χρήματα για την αγορά τους.

Επιπλέον, το μικρό κόστος αγοράς σημαίνει μικρό δεσμευμένο κεφάλαιο καθώς και απαλλαγή κάθε έγνοιας για απόσβεση.

Να σημειώσουμε ότι μεγάλοι, απλοί,  κορυφολόγοι, (όχι με σύστημα bactofugation), οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες, κοστίζουν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Αγορά Μικρός Κορυφολόγος Γάλακτος – Είναι μικροί και οικονομικοί, αλλά κάνουν και την δουλειά τους

Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος - Διαχωριστές Κρέμας – 6 σημαντικοί λόγοι για να τους επιλέξω
Στους μικρούς κορυφολόγους γάλακτος υπάρχει μια βίδα, η οποία μας επιτρέπει να μεταβάλλουμε την λιποπεριεκτικότητα της κρέμας. Δηλαδή, εάν στρίψουμε (σφίξουμε) την βίδα, τότε η λιποπεριεκτικότητατης κρέμας αυξάνει.

Ακόμα και οι συνήθεις μικροί, οικονομικοί, Κορυφολόγοι Γάλακτος μπορούν και κάνουν καλά την δουλειά τους.

Η αναλογία όγκου κρέμας γάλακτος προς άπαχο γάλα κυμαίνεται, συνήθως, από 1:4 έως 1:10.

Άρα, όταν αποκορυφώνω ένα γάλα με λιποπεριεκτικότητα, π.χ., 7% μπορώ να πάρω σίγουρα μια κρέμα με λιποπεριεκτικότητα άνω του 60%.

Οι μικροί κορυφολόγοι διαθέτουν και σύστημα μεταβολής της λιποπερεκτικότητας της εξερχόμενης κρέμας.

Δείτε: Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος – Διαχωριστές Κρέμας – Τι θα πρέπει οπωσδήποτε να ξέρετε πριν τους θέσετε σε λειτουργία!

Οι Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και Διαχωριστές Κρέμας διαθέτουν απλό μηχανισμό

Η απλή κατασκευή και λειτουργία των μικρών κορυφολόγων μου δίνει την δυνατότητα να ελέγχω μόνος μου το μηχάνημα.

Εύκολα μπορώ να ΄΄λύνω΄΄ και να ΄΄δένω΄΄ τον κορυφολόγο, και δεν χρειάζεται να καλέσω κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό.

Για οποιοδήποτε ζήτημα φθοράς, προμηθεύομαι και τοποθετώ εύκολα τα ανταλλακτικά τμήματα.

Αγορά Μικρός Κορυφολόγος Γάλακτος – Πλεονεκτούν όταν έχω λίγο γάλα
Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος - Διαχωριστές Κρέμας – 6 σημαντικοί λόγοι για να τους επιλέξω
Μικρός, σύγχρονος, Χειροκίνητος κορυφολόγος γάλακτος. Πλεονεκτεί, σίγουρα, όταν δεν έχουμε πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Φανταστείτε να θέλω να αποκορυφώσω 10 ή ακόμα και 5 κιλά γάλα.

Οι μικροί κορυφολόγοι μου δίνουν αυτήν την δυνατότητα.

Οι Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και Διαχωριστές Κρέμας όταν δεν έχω ρεύμα

Τι γίνεται όταν σε μια περιοχή δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα ή όταν εγώ δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω?

Υπάρχουν χειροκίνητοι, μικροί, κορυφολόγοι γάλακτος οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες μας.

Τελικά, οι Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και Διαχωριστές Κρέμας μας δίνουν προοπτική

Για όσους ασχολείστε με την οικοτεχνική και την οικιακή παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων, οι μικροί κορυφολόγοι γάλακτος θα σας δώσουν προοπτική.

Δείτε: Δείτε γιατί πρέπει να ξεκινήσετε να ασχολείστε με την  την Οικιακή Παρασκευή Ζυμωμένων Γαλάτων

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά νέα προϊόντα αξιοποιώντας την δυνατότητα να τυποποιείτε το γάλα ή να φτιάχνετε κρέμα με την λιποπεριεκτικότητα πού θέλετε.

Οι Μικροί Κορυφολόγοι Γάλακτος και Διαχωριστές Κρέμας Γάλακτος – Από πού να τους αγοράσω?

Διαθέτουμε μικρούς κορυφολόγους γάλακτος σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές.

Σας καλούμε να συγκρίνετε τις τιμές μας με οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή.

Επιπλέον, φέρνουμε την παραγγελία, ακριβώς στην πόρτα σας.

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η αξιοπιστία μας προβάλλεται και αξιολογείται, καθημερινά, από εσάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιλέξτε και παραγγείλτε τον Κορυφολόγο Γάλακτος που επιθυμείτε.

Δείτε ΕΔΩ τους κορυφολόγους πού διαθέτουμε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία

Καλέστε μας 6977369718

Δείτε το βίντεο: Αγορά μικρού κορυφολόγου γάλακτος ? Τί θα πρέπει οπωσδήποτε να ξέρω!

Δείτε το βίντεο: Πώς δουλεύω σωστά τον μικρό κορυφολόγο – Δείτε πώς αποκορυφώνω σωστά το γάλα μου

Δείτε το βίντεο: Έτσι λειτουργεί ο κορυφολόγος γάλακτος – Λύστε τώρα όλες τις απορίες σας!!!

Δείτε το βίντεο: Πώς καθαρίζω σωστά τον κορυφολόγο γάλακτος – Δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.