Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Εκκίνησης DVS για Γαλακτοκομικά – Να 6+1 σημαντικοί λόγοι

πρωτοσέλιδο - Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Εκκίνησης DVS για Γαλακτοκομικά - Να 6+1 σημαντικοί λόγοι
Featured Video Play Icon

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Γάλακτος DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα – Δείτε το γιατί υπάρχουν 6+1 σημαντικοί λόγοι για να χρησιμοποιώ οικιακές καλλιέργειες γάλακτος

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Τυροκόμησης DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα

Δείτε τους 6 + 1 σημαντικούς λόγους, για να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ οικιακές καλλιέργειες DVS, ώστε, εγώ να φτιάχνω εξαίσια γαλακτοκομικά προϊόντα στην κουζίνα μου.

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Τυροκομίας DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα – Φτιάχνω ότι θέλω πολύ, πολύ εύκολα!

Πόσο εύκολα?

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Εκκίνησης DVS για Γαλακτοκομικά - Να 6+1 σημαντικοί λόγοι
Οικιακή καλλιέργεια τυροκομίας. Κάθε φακελάκι περιέχει ”σκόνη”. Η ”σκόνη” αυτή αποτελεί την Μαγιά μας. Η Μαγιά είναι μικροοργανισμοί, οι οποίοι βρίσκονται σε λήθαργο, μέσα στο φακελάκι.

Απλά, εγώ ρίχνω την καλλιέργεια, στο γάλα, και, φυσικά, με αποτελεσματική ανάδευση, φροντίζω, ώστε, αυτή η σκόνη, με τους μικροοργανισμούς, να διαλυτοποιηθεί πλήρως.

Δείτε: Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Τυροκόμησης DVS – Τι θα πρέπει οπωσδήποτε να ξέρω ?

Πάντα, να θυμόμαστε:

Όταν, πρόκειται να φτιάξουμε ζυμωμένα γάλατα, (κεφίρ, ξινόγαλα, γιαούρτι, κ.α.), τότε,

Αρχικά, εμείς υποβάλλουμε το γάλα, σε υψηλή θερμική επεξεργασία, ώστε, εμείς να προωθήσουμε τις επιθυμητές ζυμώσεις, αλλά, και, να βελτιώσουμε τα ρεολογικά χαρακτηριστικά, του τελικού προϊόντος.

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Εκκίνησης DVS για Γαλακτοκομικά - Να 6+1 σημαντικοί λόγοι
Εγώ υποβάλλω το γάλα σε υψηλή θερμική επεξεργασία. Προσοχή, εγώ θα πρέπει, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, να αναδεύω το γάλα. Εάν το γάλα καεί, τότε, θα προκληθεί σημαντική ποιοτική υποβάθμιση του τελικού προϊόντος.

Δείτε: 6 στόχοι τους οποίους πετυχαίνω με την έντονη θερμική επεξεργασία του γάλακτος

Στη συνέχεια, εμείς ψύχουμε, το γάλα, στην κατάλληλη θερμοκρασία, η οποία αναφέρεται στις οδηγίες παρασκευής.

Στην θερμοκρασία αυτή, εμείς ρίχνουμε, στο γάλα, το περιεχόμενο του φακέλου.

Αγορά Οικιακή Μικροβιακή Καλλιέργεια Τυροκομίας DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα – Φτιάχνω ένα αληθινά υγιεινό προϊόν
Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Εκκίνησης DVS για Γαλακτοκομικά - Να 6+1 σημαντικοί λόγοι
Ορισμένοι τύποι οικιακών καλλιεργειών εκκίνησης είναι σε μορφή κάψουλας.

Ξέρετε ότι, πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία διατίθενται στο εμπόριο, περιέχουν, συντηρητικά, σταθεροποιητές, γαλακτοματοποιητές, αρωματικές ενώσεις, χρωστικές, κ.α.?

Να, λοιπόν, η ευκαιρία να φτιάξετε, με εγγυημένο τρόπο, γαλακτοκομικά, χωρίς, αυτά να περιέχουν, καθόλου επιβλαβή, ή ανεπιθύμητα πρόσθετα.

Γνωρίζετε, ότι, διάφορα επιδόρπια, ή άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, δεν περιέχουν, καθόλου, ζωντανούς, ωφέλιμους μικροοργανισμούς?

Δείτε το βίντεο: Ποιά είναι η αξία του γιαουρτιού

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Εκκίνησης DVS για Γαλακτοκομικά - Να 6+1 σημαντικοί λόγοι
Προσοχή! Θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε, η διαλυτοποίηση να είναι αποτελεσματική. Δεν θα πρέπει να δημιουργηθούν συσσωματώματα στο γάλα.

Εσείς, στο σπίτι, στην κουζίνα σας, τώρα, χρησιμοποιώντας τις οικιακές καλλιέργειες, μπορείτε να φτιάξετε γαλακτοκομικά, τα οποία να περιέχουν περισσότερους, από, 1 δισεκατομμύριο ωφέλιμους μικροοργανισμούς ανά 1 γραμ., προϊόντος (109 /gr).

Αγορά Οικιακή Γαλακτική Καλλιέργεια DVS για Γαλακτοκομικά προϊόνταΦτιάχνω ένα προϊόν όταν το θέλω, και,… όπως ακριβώς το θέλω

Είναι πράγματι ενοχλητικό, όταν, διαπιστώνουμε ότι γαλακτοκομικά, τα οποία ακριβοπληρώσαμε, είναι μπαγιάτικα.

Δεν υπάρχουν πιο φρέσκα, από τα προϊόντα, τα οποία, εμείς, οι ίδιοι, μόλις, φτιάχνουμε, στην κουζίνα μας.

Επίσης, εσάς, σάς δίνετε, η δυνατότητα, να φτιάξετε τα γαλακτοκομικά, όπως, ακριβώς, εσείς, τα προτιμάτε.

Με χαμηλή ή με υψηλή οξύτητα.

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Εκκίνησης DVS για Γαλακτοκομικά - Να 6+1 σημαντικοί λόγοι
Γαλακτοκομικά προϊόντα στα ράφια των υπεραγορών. Έχουν φανταχτερές συσκευασίες και, εμάς, μάς τραβούν την προσοχή. Ναι, αλλά, πόσο υγιεινά είναι? Μήπως είναι καιρός να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τα δικά μας προϊόντα?

Με έντονη ή με απαλή γεύση.

Με προσθήκη μπαχαρικών, αρωματικών φυτών, φυσικών γλυκαντικών (μέλι), κ.α..

Δείτε: Φτιάχνω τα δικά μου γαλακτοκομικά χρησιμοποιώντας Οικιακή Καλλιέργεια Τυροκομίας DVS
Αγορά Οικιακή Μικροβιακή Καλλιέργεια Τυροκομίας DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα  – Φτιάχνω νέα προϊόντα

Υπάρχουν οικιακές καλλιέργειες, με τις οποίες, εσείς μπορείτε να φτιάξετε γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία δεν υπάρχουν, στην ελληνική αγορά.

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Εκκίνησης DVS για Γαλακτοκομικά - Να 6+1 σημαντικοί λόγοι
Έχω το γάλα, έχω και τα special βότανά μου. Τί μου λείπει? Μα,… οι οικιακές γαλακτοκομικές καλλιέργειες! Με τις οικιακές γαλακτοκομικές καλλιέργειες, εμάς, μάς δίνεται η δυνατότητα να φτιάξουμε νέα προϊόντα στην κουζίνα μας!

Μπορείτε, λοιπόν, στην κουζίνα σας, με πολύ απλό τρόπο, από το Α μέχρι, και το Ω, να φτιάξετε, πραγματικά, νέα προϊόντα.

Νέα προϊόντα, νέες γεύσεις, από διαφορετικά μέρη της Γής, οι οποίες, σίγουρα, θα σάς εντυπωσιάσουν.

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Τυροκόμησης DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα – Φτιάχνω στο σπίτι, σημαίνει, πολλά πράγματα…

Πράγματι!

Φτιάχνω στο σπίτι, γαλακτοκομικά, χρησιμοποιώντας, οικιακές καλλιέργειες, σημαίνει, ότι, εγώ μαθαίνω, καταρχήν, το, τι είναι οι οικιακές γαλακτοκομικές καλλιέργειες.

Μην ξεχνάμε! Η θερμοκρασία της επώασης αποτελεί έναν καταλυτικό παράγοντα για την επιτυχία της ζύμωσης. Εμείς θα πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Εδώ για την παρασκευή της ξινής κρέμας (Sour Cream) η επώαση του γάλακτος θα πρέπει να γίνει στους 31 με 32℃.

Έτσι, σιγά σιγά, ξεκινάω να αποκτώ οικειότητα, και, να πειραματίζομαι μόνος/η μου.

Οι προοπτικές αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς, εμένα, μού δίνεται η δυνατότητα, να εκφράσω την δημιουργικότητα μου, συνδυάζοντας διάφορες καλλιέργειες, (για παράδειγμα, γιαούρτι με κεφίρ), και, παράγοντας νέα προϊόντα.

Φυσικά, εγώ μπορώ να μεταφέρω αυτήν την γνώση, και, να εκπαιδεύσω, τα νεότερα μέλη της οικογένειας.

Αγορά Οικιακή Μικροβιακή Καλλιέργεια Τυροκομίας DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα – Γίνομαι αυτόνομος και ανεξάρτητος

Χρησιμοποιώ καλλιέργειες γαλακτοκομικών, για οικιακή χρήση, σημαίνει ότι,

Εδώ για την παρασκευή του τυριού (Curd Cheese) η επώαση του γάλακτος θα πρέπει να γίνει στους 35℃.

— Δεν εξαρτώμαι από τους προμηθευτές, γίνομαι αυτόνομος και αυτάρκης,

— Φτιάχνω αυτό, το οποίο θέλω, ακόμα, και, όταν, εγώ είμαι μακριά από τον ”πολιτισμό”,

— Δεν σπαταλώ χρόνο, μπροστά, στα ράφια των γαλακτοκομικών (που και πού, βέβαια, χρειάζεται αυτή η ”σπατάλη”, για να βλέπουμε νέους τύπους γαλακτοκομικών, νέες συσκευασίες, νέες τάσεις, κ.λ.π.

Αγορά Οικιακή Καλλιέργεια Τυροκομίας DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα – Δημιουργώ ευνοϊκές προϋποθέσεις για να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα
Στην κουζίνα, εγώ μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα. Πώς? Απλά, συνδυάζω διάφορες γαλακτοκομικές καλλιέργειες. Κεφίρ, γιαούρτι, ξινή κρέμα, κ.α. Ως αποτέλεσμα, εγώ δημιουργώ νέες γεύσεις!

Η χρήση γαλακτοκομικών καλλιεργειών, για οικιακή χρήση, μπορεί  να αποτελέσει την αιτία, ώστε, ένας ταλαντούχος οικιακός παρασκευαστής, να κάνει το χόμπι του επάγγελμα.

Δηλαδή, από, οικιακός παρασκευαστής να γίνει ένας μικρός οικοτεχνικός παρασκευαστής.

Πράγματι, όταν, θα ξεκινήσουμε από καλλιέργειες, για οικιακή χρήση, θα είναι πολύ πιό εύκολο, να εκπαιδευτούμε σε οικοτεχνικές καλλιέργειες.

Δείτε: Να πώς να εγκαταστήσετε και να λειτουργήσετε την Επιχείρησή σας – Μέρος 3ο

Αγορά Οικιακή Μικροβιακή Καλλιέργεια DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα Γιατί να μάς προτιμήσετε

Διαθέτουμε μια σειρά από καλλιέργειες τυροκόμησης, για οικιακή χρήση, οι οποίες σίγουρα, εσάς θα σάς εντυπωσιάσουν.

Ερευνούμε, τόσο, τη παγκόσμια αγορά, όσο, και, τις επιστημονικές δημοσιεύσεις, και,… εσάς, σάς προσφέρουμε, εξαιρετικές, και, ιδιαίτερες οικιακές γαλακτοκομικές καλλιέργειες.

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, και, η αξιοπιστία μας προβάλλεται, και, αξιολογείται, καθημερινά, από, εσάς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε όλες τις Οικιακές Καλλιέργειες ΕΔΩ.

Αγορά Οικιακή Μικροβιακή Καλλιέργεια Τυροκομίας DVS για Γαλακτοκομικά προϊόντα 

Δείτε τις Καλλιέργειες για Γιαούρτι, ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο: Φτιάχνω γαλακτοκομικά, στο σπίτι, με Οικιακές Γαλακτοκομικές Καλλιέργειες DVS

Δείτε τις Καλλιέργειες για Κεφίρ, ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο: Αγορά Οικιακές Γαλακτοκομικές καλλιέργειες – Τί θα πρέπει οπωσδήποτε να ξέρω!

Καλέστε μας   

+30 6977369718

+357 99042377

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Facebook Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.